Συζήτηση χρήστη:Sarri.greek

Από Βικιθήκη
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Wikisource-logo.svg

Καλώς ήρθες!

Χρήστη Sarri.greek, καλώς ήρθες στην ελληνική Βικιθήκη! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Ελπίζουμε στην θετική συνεισφορά σου. Καλή συνέχεια!

--Ntetos (συζήτηση) 09:58, 25 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ Ntetos. Προς το παρόν, χρειάζομαι συμβουλές από τους επιμελητές του κειμένου: Τέχνη Γραμματική. Sarri.greek (συζήτηση) 21:17, 25 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)

The high mountains[Επεξεργασία]

Γεια σου Sarri.greek, έρχονται Τα Ψηλά Βουνά στη αγγλική βικιθήκη: The High Mountains. Η μετάφραση είναι από τη RFFox που εγγράφηκε χτες στα Wiki. Η γνώμη σου θα είναι σπουδαία για τους δύο μασ!--NDessenne (συζήτηση) 20:18, 4 Μαΐου 2019 (UTC)

Ο!!!!!!! NDessenne! Τι ωραία! Χαίρομαι τόσο που σας βλέπω! Έρχομαι να το δω! Να το βάλουμε και στις μεταφράσεις, στη wikipedia. Τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά ώστε να βοηθήσω πραγματικά. -o τίτλος ίσως θα μπορούσε να είναι και High Mountains δεν είμαι σίγουρη τι είναι πιο συνηθισμένο στους αγγλικούς τίτλους- Έρχομαι! Merci pour letting me know! --Sarri.greek (συζήτηση) 20:26, 4 Μαΐου 2019 (UTC)
Ο τίτλος το διάλεξε η RFFox που είναι αγγλίδα. Και όταν πσάχνω στην Internet για το βιβλίο στα αγγλικά, βρίσκω The High Mountains. Νομίζω είναι καλά έτσι... Τώρα δεν ξέρω πως να το διαφημίσουμε...--NDessenne (συζήτηση) 15:51, 8 Μαΐου 2019 (UTC)
οκκ! D'accord NDessenne. Το διαβάζω, και γράφω σημειώσεις αν κάτι χρειάζεται. Θα το βάλω τώρα και στη Βικιπαίδεια -νόμιζα ότι δεν έχει τελειώσει.
ΝDessenne! είδα την ωραία σας δουλειά στο Συζήτηση:Τα ψηλά βουνά με τις αλλαγές στις εκδόσεις! Πολλλλλή δουλειά. --Sarri.greek (συζήτηση) 16:33, 8 Μαΐου 2019 (UTC)

Μήπως...[Επεξεργασία]

... η κατηγορία που ζητάτε είναι αυτή. Εδώ βρίσκονται τα σκαναρισμένα κείμενα - μεταγραφές.--Τεχνίτης (ο Βικιθηκάριος) 21:29, 26 Αυγούστου 2020 (UTC)

Α! πολύ ευχαριστώ Τεχνίτης! Δεν μου ήταν σαφές που είναι τα σκαν. Έχουν και σηματάκι Πρότυπο:σκαναρισμένη έκδοση. Άρα μπορώ να κάνω ελέγχους για ορθογραφικά σ' αυτήν την Κατ.! ‑‑Sarri.greek  | 02:25, 27 Αυγούστου 2020 (UTC)
Ναι ακριβώς user:Sarri.greek εκεί βρίσκονται όλα τα κείμενα. Ότι βοήθεια χρειάζεστε πείτε μου!--Τεχνίτης (ο Βικιθηκάριος) 06:38, 27 Αυγούστου 2020 (UTC)