Συζήτηση χρήστη:Sarri.greek

Από Βικιθήκη
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Wikisource-logo.svg

Καλώς ήρθες!

Χρήστη Sarri.greek, καλώς ήρθες στην ελληνική Βικιθήκη! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Ελπίζουμε στην θετική συνεισφορά σου. Καλή συνέχεια!

--Ntetos (συζήτηση) 09:58, 25 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ Ntetos. Προς το παρόν, χρειάζομαι συμβουλές από τους επιμελητές του κειμένου: Τέχνη Γραμματική. Sarri.greek (συζήτηση) 21:17, 25 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)

The high mountains[Επεξεργασία]

Γεια σου Sarri.greek, έρχονται Τα Ψηλά Βουνά στη αγγλική βικιθήκη: The High Mountains. Η μετάφραση είναι από τη RFFox που εγγράφηκε χτες στα Wiki. Η γνώμη σου θα είναι σπουδαία για τους δύο μασ!--NDessenne (συζήτηση) 20:18, 4 Μαΐου 2019 (UTC)

Ο!!!!!!! NDessenne! Τι ωραία! Χαίρομαι τόσο που σας βλέπω! Έρχομαι να το δω! Να το βάλουμε και στις μεταφράσεις, στη wikipedia. Τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά ώστε να βοηθήσω πραγματικά. -o τίτλος ίσως θα μπορούσε να είναι και High Mountains δεν είμαι σίγουρη τι είναι πιο συνηθισμένο στους αγγλικούς τίτλους- Έρχομαι! Merci pour letting me know! --Sarri.greek (συζήτηση) 20:26, 4 Μαΐου 2019 (UTC)
Ο τίτλος το διάλεξε η RFFox που είναι αγγλίδα. Και όταν πσάχνω στην Internet για το βιβλίο στα αγγλικά, βρίσκω The High Mountains. Νομίζω είναι καλά έτσι... Τώρα δεν ξέρω πως να το διαφημίσουμε...--NDessenne (συζήτηση) 15:51, 8 Μαΐου 2019 (UTC)
οκκ! D'accord NDessenne. Το διαβάζω, και γράφω σημειώσεις αν κάτι χρειάζεται. Θα το βάλω τώρα και στη Βικιπαίδεια -νόμιζα ότι δεν έχει τελειώσει.
ΝDessenne! είδα την ωραία σας δουλειά στο Συζήτηση:Τα ψηλά βουνά με τις αλλαγές στις εκδόσεις! Πολλλλλή δουλειά. --Sarri.greek (συζήτηση) 16:33, 8 Μαΐου 2019 (UTC)

Μήπως...[Επεξεργασία]

... η κατηγορία που ζητάτε είναι αυτή. Εδώ βρίσκονται τα σκαναρισμένα κείμενα - μεταγραφές.--Τεχνίτης (ο Βικιθηκάριος) 21:29, 26 Αυγούστου 2020 (UTC)

Α! πολύ ευχαριστώ Τεχνίτης! Δεν μου ήταν σαφές που είναι τα σκαν. Έχουν και σηματάκι Πρότυπο:σκαναρισμένη έκδοση. Άρα μπορώ να κάνω ελέγχους για ορθογραφικά σ' αυτήν την Κατ.! ‑‑Sarri.greek  | 02:25, 27 Αυγούστου 2020 (UTC)
Ναι ακριβώς user:Sarri.greek εκεί βρίσκονται όλα τα κείμενα. Ότι βοήθεια χρειάζεστε πείτε μου!--Τεχνίτης (ο Βικιθηκάριος) 06:38, 27 Αυγούστου 2020 (UTC)

Καλωσόρισμα[Επεξεργασία]

user:Sarri.greek Σας καλωσορίζω επισήμως από τη σελίδα σας! Θα χαρώ πολύ εφόσον στηρίξετε την προσπάθεια ανάπτυξης της ΒΘ. Στόχος είναι, όπως σε όλα τα εγχειρήματα, η παράθεση αξιόπιστου και ολοκληρωμένου περιεχομένου. Οπότε οι σημάνσεις σας, όπως αυτή στο Η φλογέρα του Βασιλιά είναι χρήσιμη. Εδώ, θα δανειστώ τη σελίδα του αγαπητού Ah3kal, για τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας με ενσωμάτωση. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η αξιοπιστία αλλά και η πληρότητα των κειμένων, τα οποία κατά βάση στο παρελθόν αντιγραφόταν από σελίδες στο διαδίκτυο. Υπάρχει και η σχετική επιχείρηση. Μπορείτε ακόμη να βοηθήσετε κάνοντας ουσιαστικά proof reading των κειμένων που έχουν περαστεί στη ΒΘ από εξωτερικές πηγές (Κατηγορία:Τυπογραφικός έλεγχος). Αυτά για να απαντήσω στην ερώτηση σας για το πως μπορείτε να βοηθήσετε. Η (μικρή) κοινότητα μας είναι πρόθυμη για κάθε βοήθεια!--Τεχνίτης (ο Βικιθηκάριος) 22:11, 11 Ιούνιος 2021 (UTC)

Τεχνίτης, πολύ ευχαριστώ για την πλήρφη ενημέρωση. Ενδιαφέρομαι για proofreading, κι έχω κάνει λίγο: τσεκάρισμα πολυτονικού. Επίσης, ενδιαφέρομαι για τα anchors (για σύνδεση με το ΒΛεξικό). Δεν ξέρω πώς κάνετε αυτά τα μαγικά σας και 'ανεβάζετε' σελίδες! Πολύ σας θαυμάζω... ‑‑Sarri.greek  | 02:39, 12 Ιούνιος 2021 (UTC)