Συζήτηση χρήστη:Pagaeos

Από Βικιθήκη
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Επιγράμματα[Επεξεργασία]

Το πρότυπο Συγγραφέας2 χρησιμοποιείται για συγγραφείς, και όχι σε κείμενα όπως είναι τα επιγράμματα. Μάλλον, θα πρέπει να χρησιμοποιείται το πρότυπο:κεφαλίδα. Προτέινυ ακόμη να μεταφερθούν τα επιγράμματα από την Παλατινή Ανθολογία σε λήμματα σαν Παλατινή Ανθολογία/Αγαθίας για να ξεχορίσονται απο λήμματα συγγραφέων. AndreasJS 14:50, 29 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Μετονομασία λημμάτων[Επεξεργασία]

Για να μεταφερθεί κείμενο απο μία ονμασία (λήμμα) σε άλλη μην κάνετε copy/paste γιατί χάνεται το ιστορικό του κειμένου. Μάλλον χρησιμοποιείται "μετακίνηση" που θα τη βρείτε κάτο απο το τριγωνάκι κοντά στο κουτί "αναζήτηση". AndreasJS 14:59, 29 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Για τα διαδικαστικά ομολογώ ότι αυτοσχεδίασα. Την πρόταση για μεταφορά των επιγραμμάτων λίγο αναλυτικότερα για να την καταλάβω. Μιλάμε για την Βικιθήκη, έτσι δεν είναι ? Pagaeos 17:01, 29 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)
Βλέπε τη σελίδα w:Βοήθεια:Μετακίνηση σελίδας, η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια στη Βικιθήκη. Το λινκ "μετακίνηση" ή "μετακ." μπορεί να μην είναι αμέσως φανερό, αλλά να κρύβεται κάτω απο ένα τριγωνάκι ή να πρέπει πρώτα να κάνετε κλικ στο λινκ "πλοήγηση".
Για τη χρησιμοποίηση του χαρακτήρα slash / στους τίτλος σε συλλογή κειμένων βλέπε π.χ. Αισώπου Μύθοι. Η κύρια σελίδα δειχνει τα περιεχόμενα, και κάθε κείμενο έχει τίτλο με slash, όπως Αισώπου Μύθοι/Αγαθά και κακά. AndreasJS 18:54, 29 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Σπύρος Σκιαδαρέσης[Επεξεργασία]

Για να πααραμείνουν οι μεταρφάσεις του Σπύρου Σκιαδαρέση στη Βικιθήκη θα χρειάζεται άδεια του μεταφραστή. Τα κείμενα θα πρέπει να είναι διαθέσιμα υπό όρους σύμφωνους με τους Όρους Χρήσης, και ο μεταφραστής συμφωνεί να ακολουθήσει οποιεσδήποτε απαιτήσεις αδειοδότησης. Βλέπε επίσης Βικιθήκη:Πνευματικά δικαιώματα. AndreasJS (συζήτηση) 18:25, 27 Ιουνίου 2012 (UTC)

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης πέθανε το 1967. Οι μεταφράσεις του βρίσκονται σε διάφορα sites στο Internet. Από κει και πέρα...Pagaeos (συζήτηση) 00:26, 29 Ιουνίου 2012 (UTC)

Θα χρειαστεί άδεια των κηρονόμων, άσχετα απ'ο,τι κάνουν άλλοι. Έργα προστατεύονται μέχρι 70 χρόνια μετά το θάνατο του δημιουργού. AndreasJS (συζήτηση) 12:27, 29 Ιουνίου 2012 (UTC)