Συζήτηση:Ιστορία των Εθνικών Δανείων

Από Βικιθήκη
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτό το βιβλίο το έχω ανεβάσει εγώ στο Gutenberg. Δεν με πειράζει να υπάρxει και εδώ, για αυτό άλλωστε ανεβάζω ελληνικά βιβλία (γύρω στα 155 μέχρι τώρα), ώστε να είναι ελεύθερο σε όποιον θέλει να τα διάβάσει. Έχω το αρχείο από το Abby, όπου το έχω επεξεργασθεί και μπορώ να υποδείξω διάφορα λάθη που έχω βρει ότι έχω κάνει και ιδιαίτερα, προσωπικά σημάδια που χρησιμοποιώ κατά την διόρθωση.

Είναι ενοχλητικό το ότι δεν έχει την αρχική παράγραφο που λέει ότι προέρχεται από το Gutenberg και ότι είναι ανεβασμένο από την Σοφία Κανόνη. Καταναλώνω πάρα πολύ από τον προσωπικό μου χρόνο για αυτήν την δουλειά, ώστε βρίσκω άδικο να μην υπάρχει το Gutenberg header.

Σοφία Κανόνη

Κυρία Κανόνη, έχω προσθέσει στο βιβλίο την παράγραφο που έλειπε. Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή σας κι άλλο βιβλίο που έχετε ανεβάσει στο οποίο λείπει η σχετική αναφορά, μη διστάσετε να προσθέσετε και μόνη σας, αν θέλετε, την ανάλογη παράγραφο. --Credibilis 20:02, 17 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ. Σήμερα θα στείλω το διορθωμένο HMTL στο Gutenberg. Μέχρι τώρα έστελνα μόνο txt αρχεία και δεν είχα αντιληφθεί πόσο διαστρεβλονόντουσαν οι πίνακες. Όταν το ανεβάσουν, πάρτε το. Έχει διορθώσεις.

Σοφία Κανόνη


Οι όροι χρήσης του Project Gutenberg λένε ότι αν αναφέρεται το ίδιο, θα πρέπει να ακολουθείται από ένα τεράστιο κείμενο με τους ίδιους όρους χρήσης κλπ κλπ. πράγμα αδύνατο. Θα πρέπει να βρούμε κάποιο τρόπο να γίνεται αναφορά στην προσπάθειά σας αλλά χωρίς να βαρύνουμε τις σελίδες κειμένων. -geraki Σ 10:33, 24 Ιουνίου 2012 (UTC)