Συζήτηση χρήστη:P11char

Από Βικιθήκη
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο σκοπός της βικιθήκης είναι η αναδιμοσίευση είδη δημοσιευμένων κειμένων. Σας παρακλόυμε να μην ανεβάζετε αδημοσίευτ δικά σας κείμενα ή κείμενα που, έστω εν μέρει, προστατεύονται με copyright. Αν συνεχίσετε να ανεβάζετε ακατάλληλα κείμενα ή να αφαριείτε πρότυπα θα κλειδωθεί ο λογαριασμός σας. Υποθέτω ότι το πανεπιστήμιο που σπουδάζετε σας δίνει αρκετό χόρο στα σέρβερ του για τις ανάγκες σας. AndreasJS (συζήτηση) 13:10, 23 Μαΐου 2012 (UTC)

ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΪΑΣ:

Σύνταξη και δημοσίευση λήμματος στον ιστότοπο της ελληνικής Wikipedia. Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπο της Wikipedia.

Η επιλογή του θέματος είναι απολύτως ελεύθερη με τρείς προϋποθέσεις: 1. Να μην υπάρχει ήδη καταχωρημένο 2. Το λήμμα θα πρέπει να περιέχει υποχρεωτικά τουλάχιστον δύο (2) βιβλιογραφικές παραπομπές 3. Το θέμα θα πρέπει να καλύπτεται επαρκώς (να μπορεί, δηλαδή, ο αναγνώστης να αποκτήσει μια σχετικά ικανοποιητική και σφαιρική εικόνα του θέματος). Η έκταση, μπορεί να διαφέρει αναλόγως των απαιτήσεων του θέματος, για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να αποφευχθούν πολύ γενικά θέματα (πχ. Επανάσταση του 1821).


εγώ κάνω αυτό που πρέπει για την εργασία... στο "αγορά πετρελαίου" αν αλλάξω την σύνταξη θα υπάρχει πρόβλημα;

Α, τώρα καταλαβαίνω. Παρεξήγηση μεγάλη. Εδώ βρισκόμαστε στη Βικιθήκη = Wikisource. Την Ελληνική Βικιπαίδια = Wikipedia θα τη βρείς εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/Πύλη:Κύρια
Πάντως και στη Βικιπαίδεια δεν επιτρέπονται copy-paste, προ πάντων από κείμενα που προστατεύνται (δηλαδή που ο δημιουργός πέθανε μετά το 1941). Καλήτερα να μη σβύνεις πρότυπα όπως έκανες εδώ και έσβησες το {{delete}}, θεωρείται πολύ αντικοινωνικό.
Καλή επιτυχία, AndreasJS (συζήτηση) 14:24, 23 Μαΐου 2012 (UTC)