Συζήτηση χρήστη:Apollwnas

Από Βικιθήκη
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η Β ικιθήκη δεν δημοσιεύει κείμενα που προστατεύονται με copyright. Έργα συγγραφέων που ζουν ή πέθαναν μετά το 1941 θα δημοσιευτούν μόνο μετά από ιδική άδεια. Βλέπε Βικιθήκη:πνευματικά δικαιώματα. AndreasJS (συζήτηση) 19:01, 1 Ιουνίου 2012 (UTC)Reply[απάντηση]

Καλησπέρα[Επεξεργασία]

Θέλω να αναφέρω πως δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων με τα συγκεκριμένα κείμενα καθώς είμαι ο ίδιος ο συγγραφέας. Ευχαριστώ για τις διορθώσεις.

Απόλλωνας,

Ανέκδοτα έργα[Επεξεργασία]

Προτότυπα έργα επιτρέπονται στη Βικιπαίδεια μόνο εφόσον αυτά έχουν προηγουμένως εκδοθεί (όχι όμως ως αυτοέκδοση). Αυτό ισχεί για όλα τα εγχειρήματα Wikisource σε όλες τις γλώσσες. Αν θέλετε να μείνουν τα έργα σας στη Βικιθήκη θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχουν εκδοθεί προηγουμένως. Βλέπε:

AndreasJS (συζήτηση) 22:49, 16 Ιουνίου 2012 (UTC)Reply[απάντηση]

Ανεκδοτα κείμενα[Επεξεργασία]

Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση, δεν ήξερα οτι δεν επιτρέπονται τα ανέκδοτα έργα. Πως και δεν έχετε δημιουργήσει μια κατηγορία για αυτά; Υπάρχουν μερικά πολύ αξιόλογα κείμενα και απο τι στιγμή που κάποιος δεν θέλει να τα εκδώσει, αλλά επιθυμεί να τα μοιράσει ελεύθερα θεωρώ και χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχω και δίκιο, οτι αξίζει να δημιουργηθεί μια τέτοια κατηγορία. Φυσικά είμαι αρκετά νέος και ηλικιακά και στη βικιθήκη και προς Θεού δεν θέλω να υποδείξω κάτι με τα προαναφερόμενα μου, ούτε να κάνω τον έξυπνο. Η συζήτηση αυτή έχει καθαρά ενημερωτικό σκοπό.

Ίσως θα μπορούσες να κάνεις δικό σου ιστότοπο π.χ. μέσω blogspot.com ή WordPress.com, βλέπε π.χ. http://fictionwriting.about.com/od/thebusinessofwriting/tp/writerswebsites.htm για συμβουλές. AndreasJS (συζήτηση) 22:18, 21 Ιουνίου 2012 (UTC)Reply[απάντηση]

Οχι δεν μιλώ για μένα, μιλούσα γενικώς. Έχει τύχει να διαβάσω πολλά όμορφα κείμενα τα οποία πιστεύω οτι θα έπρεπε να υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα, τα δικά μου τα έχουν αυτοί για τους οποίους τα έγραψα και βασικά αυτό μου αρκεί.