Συζήτηση χρήστη:Μαρία Παύλου

Από Βικιθήκη
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αγαπητέ χρήστη Μαρία Παύλου, καλώς ήλθατε.

Αν τα κείμενα που ανεβάζετε είναι δικά σας και δημοσιευμένα αλλού, θεωρώ ότι θα μπορούν να παραμείνουν, δείτε Βικιθήκη:Τι είναι η Βικιθήκη#Τι περιλαμβάνει; «Πρωτογενή κείμενα που εκδόθηκαν από κάποιον συγγραφέα»

Εφόσον όμως τα κείμενα που ανεβάσατε είναι δικά σας, αλλά αδημοσίευτα, δεν μπορούν να παραμείνουν, δείτε Βικιθήκη:Τι είναι η Βικιθήκη#Τι αποκλείεται; «Πρωτότυπα κείμενα από έναν συγγραφέα»

Ελπίζω να σας λύθηκαν πιθανές απορίες για τις σημάνσεις στα κείμενά σας. Καλή συνέχεια. --FocalPoint (συζήτηση) 08:52, 12 Ιανουαρίου 2019 (UTC)

Παρακαλώ ενημερώστε μας στη σελίδα Συζήτηση:ΓΝΩΜΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΟΥ για το τι από τα δυο ισχύει. --FocalPoint (συζήτηση) 09:01, 12 Ιανουαρίου 2019 (UTC)

- Είμαι η Μαρία Παύλου, Συγγραφέας και Μαθηματικός. Γεννήθηκα στις 4.01.1989 στη Λεμεσό, Κύπρου. Συλλέγω σκέ- ψεις από τα 17 μου, σ’ ένα Ημερολόγιο δέκα χρόνων, που η ίδια ονόμασα «Αξί- ες Ζωής». Βαφτισμένη και φωτισμένη με το Άγιο Πνεύμα, Χριστιανή Ορθόδοξη, και εμπνευ- σμένη από τον Ιησού Χριστό, γράφω το Βιβλίο «Ψυχές». Το βιβλίο μου μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο δωρεάν:

Free-Ebooks.gr, scripd, ιστότοπο...

Εμπεριέχει 45 δικα μου γνωμικά, ποίηση, μαθηματικά, θρησκεία.

- [Μαρία Παύλου] Δικά μου και δημοσιευμένα αλλού, άρα το πρώτο ισχύει. Ευχαριστώ.


Σύμφωνα με το s:en:Wikisource:What_Wikisource_includes#Original contributions ...a Wikisource contributor may make his/her own original work available (within reason!) by placing it within his/her own user namespace... Εφόσον λοιπόν η εν λόγω χρήστης μπορεί να νοηθεί ως Wikisource contributor, συντάκτρια της Βικιθήκης, θα μπορούσε, με μέτρο να δημοσιεύσει στη σελίδα χρήστη της (και γενικά στο namespace χρήστη) δικό της έργο. Το ερώτημα είναι αν θεωρείται συντάκτρια, τη στιγμή που όλες της οι συνεισφορές διαγραφούν.

Η άποψή μου είναι ότι εφόσον διαγραφούν όλες της οι συνεισφορές, θα πρέπει να θεωρηθεί απλά ως αυτοπροβολή και να διαγραφεί η σελίδα χρήστη της. Αντίθετα, αν ένας χρήστης (ανάμεσά τους και η εδώ χρήστρια), συμβάλλει πραγματικά στη Βικιθήκη (άρα αν έχει συνεισφορές που έχουν γίνει αποδεκτές και δεν έχουν διαγραφεί), έχει σαφέστατα δικαίωμα (με μέτρο) να δημοσιεύσει στη σελίδα χρήστη της (και γενικά στο namespace χρήστη) δικό της έργο, όπως ένα, δυο, τρία ποιήματα όπως κάνουν και άλλοι χρήστες που είτε γράφουν δικά τους κείμενα, είτε γράφουν κείμενα άλλων ή κάτι για τον εαυτό τους. --FocalPoint (συζήτηση) 12:34, 9 Μαρτίου 2019 (UTC)