Συζήτηση:Ριζίτικα Κρήτης

Από Βικιθήκη
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

συνεισφορά 213.5.95.67

Μέγεθος του λήμματος[Επεξεργασία]

Έχομε λήματα μέχρι 1 ΜΒ, δεν είναι πρόβλημα να συνεχίσεις. Ο τίτλος τοθ κάθε τραγουδοιύ (χωρίς αριθμό) θα πρέπει να είναι ανάμασε σε == == για να εμφανιστεί στον πίνακα περιεχομένων. Κάθε πόιημα πρέπει νε βρεθέι ανάμεσα σε <poem> και </poem> Ανδρέας 02:38, 15 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Ευχαριστώ Ανδρέα για την απάντηση και για την "φροντίδα" των ριζίτικων. μόλις βρω χρόνο θα συνεχίσω - απλά το σύστημα wiki μου "έβγαλε" το μήνυμα:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το λήμμα είναι 37 kb. Μερικοί φυλλομετρητές (browsers) μπορεί να έχουν πρόβλημα στην επεξεργασία λημμάτων που προσεγγίζουν ή είναι μεγαλύτερα των 32kb. Εάν είναι δυνατό μετατρέψετε το λήμμα σε ομάδα μικρότερων λημμάτων.

Με την ευκαιρία πως δημιουργείτα μια νέα υποκατηγορία ; π.χ. κλεφτικα, ιστορικά κλπ ;

Ευχαριστώ - Γιάννης Θεσ/νίκη

Πνευματική ιδιοκτησία[Επεξεργασία]

Ο πρόλογος προέρχεται απο άλλο σάιτ και πιθανον να προστατεύεται λόγου copyright. AndreasJS 20:51, 3 Απριλίου 2010 (UTC)

προέρχεται από http://musurus.wordpress.com/2009/09/01/ριζιτικα-τραγουδια/. Βλέπε en:Wikisource:Copyright policy και w:en:Wikipedia:Declaration of consent for all enquiries. Χρειάζεται άδεια του Μπυζουράτου Ευτυχή. AndreasJS 15:56, 1 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)