Συζήτηση:Αστραπόγιαννος

Από Βικιθήκη
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αστραπόγιαννος είναι συλλογή που περιέχει το ποίημα Αστραπόγιαννος (Βαλαωρίτης), αλλά υπάρχει και απόσπασμα Ο Αστραπόγιαννος. Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει και να εξηγήσει εδώ στη Βικιθήκη το θέμα αυτό;

Δικό μου το λάθος: πρόκειται για το ίδιο ποίημα. Όταν ανέβασα το πλήρες κείμενο έφτιαξα τη νέα σελίδα Αστραπόγιαννος (Βαλαωρίτης), ενώ έπρεπε να το είχα βάλει στη σελίδα με το απόσπασμα Ο Αστραπόγιαννος, που υπήρχε ήδη. --Christina Nicolaou (συζήτηση) 16:15, 5 Ιουνίου 2012 (UTC)
Ακόμη απορώ γιατί τα άλλα ποιήματα αυτά συγκεντώθηκαν σ'αυτή τη σελίδα. Τί σχέση έχουν με τον Αστραπόγιαννο; Προτείνω να αναφέρονται στη γενική σελίδα του ποιητή. AndreasJS (συζήτηση) 19:02, 5 Ιουνίου 2012 (UTC)

Η αλήθεια είναι πως απορώ κι εγώ, δεν θυμάμαι γιατί έφτιαξα ξεχωριστή σελίδα για την ποιητική συλλογή. Το διόρθωσα (καθώς επίσης και δύο άλλες σελίδες με παρόμοια προβλήματα: Αιμιλίω τω Τυπάλδω και Η δάφνη και το αηδόνι). --Christina Nicolaou (συζήτηση) 14:17, 6 Ιουνίου 2012 (UTC)

Τίτλος[Επεξεργασία]

Ο τίτλος είναι χωρίς άρθρο, βέπε Αθανάσης Διάκος , Αστραπόγιαννος / Υπό Αριστοτέλους Βαλαωρίτου, εκδίδονται υπό Παύλου Λάμπρου, σελίδα 260 [1] [2] AndreasJS (συζήτηση) 20:03, 6 Ιουνίου 2012 (UTC)