Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «We are Greeks!»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
3 bytes προστέθηκαν ,  πριν από 14 έτη
 
• Αναθέτουμε στις Φιλιππινέζες την ανατροφή των παιδιών μας, τόσο που σε μερικά χρόνια το 20% και πλέον των νέων της χώρας θα διεκδικεί τη θέση του πρέσβη στη Μανίλα, ή του πρόξενου στο Μιντανάο ή του εμπορικού ακολούθου στο Βισαγιάν, επικαλούμενο ως προσόν το γεγονός ότι η μητρική του γλώσσα είναι τα φιλιππίνο.
 
• Εκχωρούμε στις Βουλγάρες το δικαίωμα να αντικαθιστούν στις κουζίνες μας το μουσακά, το παστίτσιο και τα ντολμαδάκια μας με κάτι που τα λένε κεμπαπτσέτα, κιουφτέτα, λουτένιτζα, μπανίτζα ή κάπως έτσι.
 
• Πέφτουμε στην αγκαλιά των Ρωσίδων για να διαφυλάξουμε τη σεξουαλική μας φόρμα από την επίθεση που δέχεται στις κρεβατοκάμαρες μας, όταν η τηλεόραση ζουμάρει βλακωδώς στο μπούστο της ηλικιωμένης, λιφταρισμένης και βαμμένης ξανθιάς παρουσιάστριας.
 
• Εμπιστευόμαστε στους Πακιστανούς τη διατήρηση της πατροπαράδοτης κυριαρχίας του εμπορικού μας στόλου στους ωκεανούς του πλανήτη.
 
• Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στα πόδια μιγάδων, μελαψών και αράπηδων για να πάρει η ομάδα μας το πρωτάθλημα.
 
• Επιτρέπουμε στους Αλβανούς, κάνοντας κατάχρηση των επιταγών του Ξένιου Διός, να μπαινοβγαίνουν τις νύχτες στα σπίτια μας, τις περισσότερες φορές χωρίς άδεια.
 
• Αγοράζουμε από τους πέριξ της Ομόνοιας Κινέζους ρούχα που εξαφανίζονται στο πλυντήριο, φωτιστικά που εκρήγνυνται στο σαλόνι μας, τροφές που κάνουν έξαλλη τη γάτα μας.
 
Αν δεν πιάσει τώρα κι’ αυτό το φιλανθρωπικό μας ξέσπασμα, τότε δεν μας μένει παρά: Μετά την άκρως συγκινητική μας απόφαση να τοποθετηθούμε αναφανδόν υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να απαιτήσουμε από τις Βρυξέλλες να αντιστρέψει τη λογική της σύγκλισης. Αντί οι Τούρκοι να γίνουν Ευρωπαίοι, οι Ευρωπαίοι -μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα- να γίνουν μουσουλμάνοι, οι γυναίκες τους να φορέσουν τσαντόρ, τα εστιατόρια να σερβίρουν υποχρεωτικά πασά κιοφτέ και καμπατζί ντολμά και όλα τα κανάλια να δείχνουν για μισή ώρα κάθε μέρα τη φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ.
 
 
 
 
== '''Ω ξειν αγγέλειν…''' ==
Ανώνυμος χρήστης

Μενού πλοήγησης